Etusivu Menu Kokous ja tilat Tapamme toimia Yhteystiedot & Palaute Matkanjärjestäjille Tietoa Turusta
Lounaslista 19.2.2018 - 23.2.2018 viikko 8, klo 11-14
MAANANTAI
Rapeaa Broilerin Sisäfilettä (L)
Katkarapu-Savulohikastiketta (L,G)
Friteerattua Bataattia (L)
Paistettua Riisiä (L,G)
Tomaatti-Basilikakeittoa (L,G)
TIISTAI
Metsästäjänleikettä (L)
Yrttikuorrutettua Puna-Ahventa (L,G)
Höyrytettyjä Kasviksia (L,G)
Paistettua Perunaa (L,G)
Bataatti-Vuohenjuustokeittoa (L,G)

KESKIVIIKKO
Kinkku-Aurajuustolasagnea (VL)
Lohta ja Valkoviinikastiketta (L,G)
Hunajajuureksia (L,G)
Keitettyä Perunaa (L,G)
Fenkolikeittoa (L,G)

TORSTAI
Pippurihärkää (L,G)
Katkaravuilla Kuorutettua Seitä (L,G)
Kesäkurpitsapihviä (L)
Lohkoperunaa (L,G)
Hernekeittoa (L,G) ja Pannukakkua (L)

PERJANTAI
Sipulipihviä (L,G)
Paistettua Kampelaa ja Remuladekastiketta (L)
Marokkolaista Vihannespannua (L,G)
Porkkana-Perunasosetta (L,G)
Kukkakaalikeittoa (L,G)

SALAATTI & KEITTO BUFFET
Keittiöpäällikön Salaattipöytä
Päivän Keitto
Tuoretta Leipää
Suodatinkahvia tai Teetä
Keksi

HINNAT
Salaatti & Keitto Buffet 9,00 €
Lounas Buffet 10,40 €
Lounas Buffet (pöytävarauksella) 16,00 €
Lounas Buffet Kabineteissa 25,00 €

-----------------------------------------------------------------
Lounas Buffet sisältää Salaatti & Keitto Buffetin
L: Laktoositon, G: Gluteeniton, VL: Vähälaktoosinen

Viikko 7

<< Etusivulle
Puolalankatu 1, 20100 Turku. Varaukset puh.(02) 232 5400, fax (02) 232 5410. Avoinna: ma-pe 11-23, la 13-23.