Etusivu Menu Kokous ja tilat Tapamme toimia Yhteystiedot & Palaute Matkanjärjestäjille Tietoa Turusta
Lounaslista 15.1.2018 - 19.1.2018 viikko 3, klo 11-14
MAANANTAI
Broilerlasagnea (L)
Basilikalla Maustettua Lohta (L,G)
Höyrytettyjä Kasviksia (L,G)
Skånen Perunaa (L,G)
Herkkusienikeittoa (L,G)
TIISTAI
Porsaanfilettä ja Viherpippurikastiketta (L,G)
Katkaravuilla Gratinoitua Monnia (L,G)
Hunaja-Rakuuna Porkkanaa (L,G)
Perunasosetta (L,G)
Aurajuustokeittoa (L,G)

KESKIVIIKKO
Kermaista Pyttipannua (L,G)
Puna-Ahventa ja Remouladekastiketta (L)
Uunitomaattia ja Pestoa (L,G)
Basilikarisottoa (L,G)
Bataatti-Korianterikeittoa (L,G)

TORSTAI
Chili-Häränlihakastiketta (L,G)
Katkarapu-Kookoswokkia (L,G)
Herkkusienimunakasta (L,G)
Paistettua Riisiä (L,G)
Parsakaalikeittoa (L,G)

PERJANTAI
Jauhelihamureketta ja Sienikastiketta (L)
Juustolla Gratinoitua Kampelaa (L,G)
Bataatti-Sipulipaistosta (L,G)
Rosmariiniperunaa (L,G)
Tomaatti-Pestokeittoa (L,G)

SALAATTI & KEITTO BUFFET
Keittiöpäällikön Salaattipöytä
Päivän Keitto
Tuoretta Leipää
Suodatinkahvia tai Teetä
Keksi

HINNAT
Salaatti & Keitto Buffet 9,00 €
Lounas Buffet 10,40 €
Lounas Buffet (pöytävarauksella) 16,00 €
Lounas Buffet Kabineteissa 25,00 €

-----------------------------------------------------------------
Lounas Buffet sisältää Salaatti & Keitto Buffetin
L: Laktoositon, G: Gluteeniton, VL: Vähälaktoosinen

Viikko 4

<< Etusivulle
Puolalankatu 1, 20100 Turku. Varaukset puh.(02) 232 5400, fax (02) 232 5410. Avoinna: ma-pe 11-23, la 13-23.